De tijdsdimensie

Afbeeldingsresultaat voor site:ilocate.nl

“We leven in een tijd van de derde dimensie, waarin het toverwoord “hebben” is. Alle systemen zijn gericht op bezit en groei. Er zijn maar weinig mensen die zich bewust zijn van dat alles om ons heen energie is en dat er een vierde dimensie bestaat. De wereld is in de ban van een epidemie die “hebzucht” wordt genoemd. Met zoveel mensen op deze planeet hebben we niet genoeg om ieders hebzucht te vervullen. Hebzucht komt voort uit angst die ontstaat in de derde dimensie. Er heeft zich een idee postgevat dat je het leven kunt sturen als je maar genoeg geld hebt. Zo is er een situatie ontstaan waarin steeds minder mensen het vermogen bezitten. Mensen begrijpen niet dat er een alles omvattend energieveld bestaat dat de ruimte- en tijdsdimensie ineen is. Voor veel mensen bestaat de wereld uit chaos, terwijl ze vergeten dat er op een hoger niveau wel degelijk een structuur in alles wat ons overkomt, is te ontdekken. Je kunt deze structuur al leen waarnemen als je toegang hebt tot de vierde dimensie.
De eerste drie dimensies worden ook wel de ruimtedimensies genoemd. De vierde dimensie is de tijdsdimensie en deze zorgt niet alleen voor een verandering in tijd, maar ook voor een verandering in vorm. Mensen die ouder worden zijn hier
een concreet voorbeeld van. Met de jaren bedrijfsruimte breda veranderen je gezicht en je lijf, maar vaak verandert ook je bewustzijn.
De tijdsdimensie zorgt niet alleen voor een verschuiving in de tijd, maar ook voor een verandering van de vorm. Zo kunnen we de vierde dimensie in de nieuwe tijd gebruiken om materie te scheppen. Met de gedachten en intenties van nu vormen we de realiteit van morgen. Ons genootschap bestaat uit sleutelfiguren, die helpen om de gedachten en intenties van de zes miljard mensen om te buigen, zodat er een ecologischer verantwoord economisch systeem wordt ontwikkeld. De komende jaren gaan ecologie, duurzaamheid, milieu, ethiek, delen en biologisch voedsel aan belang in onze maatschappij winnen en wordt het huidige financiĆ«le systeem omgegooid. De mensen die deze verandering in de wereld initiĆ«ren, zitten bij Terra Nova, dat in het Latijn ‘de nieuwe aarde’ betekent. In alle landen bouwen we momenteel cellen met sleutelfiguren in de samenleving, die het nieuwe gedachtengoed in de lokale cultuur inbrengen.